Werkvoorbereider technische dienst

21/10/2021

Lekkerkerker Food zoekt een ervaren werkvoorbereider die zorgt dat het
machinepark er goed bij staat

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Bij Lekkerkerker Food maken we een flinke groei door. Dit zorgt voor nieuwe producten, nieuwe machines, nieuwe mensen en ook deze nieuwe functie bij de technische dienst (TD). De TD werkt voor de bedrijven Kasi Food en Lebo Kaas, waar we kaasvullingen, bereidingen met kaas, zoals kaassaus, smeerkaas, zuivelaroma’s, roomkaas producten en vegan alternatieven voor kaas maken. Dit met een veelzijdig machinepark met nieuwe en oudere machines en productielijnen.

Als werkvoorbereider ben je de rechterhand van het hoofd TD en zorg je mede dat het machinepark goed functioneert. Door jouw inzet heeft Operations minimale verstoringen en kan het team van 4 monteurs lekker werken. Dit is geen bureaufunctie. Je ben veel op de werkvloer om monteurs te ondersteunen, mee te kijken en samen tot oplossingen te komen.

Wat ga je doen?
• Met een goede planning en prioritering speel je handig in op ontwikkelingen binnen operations en zorg je dat de onderhoudsplanning aansluit op de productieplanning.
• Je zorgt dat inspecties, modificaties, onderhoud en projecten op het juiste moment plaatsvinden. Hierin heb je een grote mate van vrijheid: jij bent de specialist.
• Je werkt met Service Management van Exact en ziet het als een uitdaging om door analyses en een scherp oog intervallen te optimaliseren.
• Je beheert de onderdeel-, spareparts- en itemlijsten, voert risico analyses uit en doet voorstellen ten aanzien van het voorraadbeheer.
• Met inkoop schakel je over te bestellen onderdelen die niet op voorraad liggen. Ook controleer je de bestellingsverzoeken van de TD monteurs.
• Er is een jaarrooster voor de consignatiedienst. Je verwerkt hiervoor de werkzaamheden en uren.
• Bij storingen ben je aanspreekpunt en sparringpartner voor de TD monteurs en schakel je zo nodig met het hoofd TD.
• Je analyseert storingen en het onderhoud en geeft advies over mogelijke verbeteringen.
• De manuals van machines heb je in beheer en je zorgt voor digitale beschikbaarheid.
• Wekelijks heb je overleg met de productieleiding aan de hand van jouw onderhoudsrapportages.
• Je hebt het contractbeheer van externe partijen voor inspecties en onderhoud van het machinepark en zorgt voor het aanmaken van opdrachtnummers en de input voor facturatie.

Wat breng je mee?
• Tenminste een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting.
• Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider in een productie omgeving, bij voorkeur in de food.
• Bij voorkeur kennis van Exact Service Management.
• Kennis van Excel.
• Verder ben je oplossingsgericht, werk je gestructureerd, kun je goed prioriteren en sta je stevig in je schoenen.

Wat we je bieden?

Je vacature speelt zich af bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. De Lekkerkerker Group kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

We zijn op zoek naar een vaste invulling en je komt direct bij ons in dienst (jaarcontract met intentie voor een contract voor onbepaalde tijd). De salarisindicatie is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Wanneer je je proeftijd doorkomt krijg je een tekenbonus van € 800,- bruto.

Solliciteren of meer weten?
Heb je vragen over deze functie? Stuur een mailtje naar vacature@lekkerkerker.nl, bel naar de afdeling P&O via 0348-558080 of stuur een appje naar 06-22093369. Wil je solliciteren? Stuur een mail of reageer via het sollicitatieformulier op onze website www.lekkerkerkergroep.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures