Technisch inspecteur machines

06/05/2022

Heb jij technisch inzicht en ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je onze tweedehands machines controleert en alle technische gegevens opneemt en verwerkt in ons systeem? Hou je van aanpakken en zet je zelf de machines in elkaar voordat je er foto's van maakt, zodat je een belangrijke rol hebt in het verkooptraject? Dan maken we graag kennis met jou.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment (LDFE) is al 25 jaar gespecialiseerd in de complete revisie van tweedehands zuivelmachines en het nakijken en herstellen van gebreken hieraan. Het doel hiervan is het verlengen van de levenscyclus en het recyclen van tweedehands zuivelmachines. Als Technisch medewerker Machine Warehouse heb je een belangrijke én gave rol binnen ons bedrijf!

Wat ga je doen

 • Je controleert alle binnenkomende machines op volledigheid en eventuele beschadigingen.
 • Je neemt alle technische gegevens van de machine op en verwerkt deze in ons systeem.
 • Je bouwt de gepoetste machines op voor het fotodoek en maakt foto's voor de verkoop.
 • Je verplaatst machines en materialen met de heftruck, reachtruck en bovenkoopkraan.

Wat breng je mee

 • Een heftruck/reachtruck certificaat (of bereid deze via ons te behalen).
 • Technisch inzicht (je moet tekeningen kunnen lezen). Uiteraard hoef je niet direct alles te weten, wij begeleiden je graag. Maar technische affiniteit is een must als je machines gaat controleren en in elkaar gaat zetten.
 • VCA-basis (of bereid deze via ons te behalen).
 • Hoogwerker certificaat (of bereid deze via ons te behalen).
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (specificaties zijn Engels), Duits is een pre.
 • Een goede fysieke conditie.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een echte aanpakker.
 • In staat zelfstandig je werk te doen.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol familiebedrijf met veel dynamiek en een prettige en informele werksfeer. We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je hebt een 32- of 40-urige werkweek, een salaris tussen de € 2800,-- en € 3000,- bruto per maand (voor een 40-urige werkweek), 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om maximaal 13 dagen verlof te kopen en/of tijd voor tijd te sparen.

Onze medewerkers waarderen onze flexibele werktijden. Je kunt tussen 7.00 en 9.00 uur starten en stoppen vanaf 15.45 uur. Werk je maandag tot en met donderdag wat meer, dan kun je vrijdagmiddag eerder van je weekend genieten. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de week af te sluiten met de vrijdagmiddagborrel, gezellig!

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de Lekkerkerker Dairy & Food Equipment? Kijk dan op onze website www.lekkerkerker.nl. Je kunt solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen of een mail te sturen naar vacature@lekkerkerker.nl. Uiteraard vertellen we je graag meer over ons mooie bedrijf en deze functie! Voor rechtstreeks contact kun je contact opnemen met Ramon Borst: 06-22255937. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures