Teamleider Revisieprojecten

20/05/2022

Ben jij die technische people manager die de monteurs in de werkplaatsen efficiënt en met plezier laat (samen)werken? En weet jij als projectmanager revisieprojecten voor voedsel- en zuivelmachines goed te organiseren en te coördineren? Kies dan voor deze afwisselende baan bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment, waarbij je als Teamleider echt het verschil kunt maken. Niet alleen binnen het organisatieproces, maar zeker ook voor al je collega’s in de werkplaats.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment (LDFE) is al 25 jaar gespecialiseerd in de complete revisie van tweedehands zuivelmachines en het nakijken en herstellen van gebreken hieraan. Het doel hiervan is het verlengen van de levenscyclus en het recyclen van tweedehands zuivelmachines.

Wat ga je doen

Als Teamleider heb je een belangrijke rol binnen de afdeling Operations; je bent namelijk verantwoordelijk voor de organisatie en optimalisatie van (omvangrijke) revisieprojecten, maar ook voor het aansturen van de monteurs in de werkplaatsen en het creëren van een positief werkklimaat waarin alle medewerkers aandacht en erkenning krijgen en zich blijven uitdagen en ontwikkelen.

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Het samenstellen en organiseren van (multidisciplinaire) projectteams met interne en externe deskundigen die de revisie van voedsel- en zuivelmachines gaan realiseren.
  • Het bewaken, en bijsturen waar nodig, van de planning van alle projecten.
  • Het bewaken van de kwaliteit, veiligheid en overige eisen die gesteld zijn aan het project.
  • Het opstellen en bewaken van het projectbudget.
  • Het onderhouden van contact met klanten over de projecten.
  • Het aansturen van de monteurs, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en het stimuleren van samenwerking, eigen inbreng en ontwikkeling.

Wat breng je mee

  • Enthousiasme, overtuigingskracht, technisch inzicht en analytisch vermogen.
  • Ervaring met leidinggeven in de technische branche en projectmanagement.
  • Kennis van bewerkingstechnologieën, proces engineering en technische tekeningen.
  • Een afgeronde (technische) hbo-opleiding.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol familiebedrijf met veel dynamiek en een prettige en informele werksfeer. We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je hebt een 40, 36- of 32-urige werkweek, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om maximaal 13 dagen verlof te kopen en/of tijd voor tijd te sparen.

We bieden je een salaris tussen € 4800,- en € 5500,- en een jaarcontract met aansluitend een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal en innovatief familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de tweede generatie aan de leiding wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Group bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven in de zuivel onder de naam Lekkerkerker Food en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Er werken bij onze organisatie ruim 200 mensen. Continu verbeteren, eigenaarschap en plezier & samenwerking staan centraal bij de ontwikkeling van onze organisatie én medewerkers.

Bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. bieden we complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machinecontrole of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Kijk op onze website www.lekkerkerker.nl of onze corporate website www.lekkerkerkergroep.nl. Hier kun je een sollicitatieformulier invullen, maar je kunt ook een mail sturen naar vacature@lekkerkerker.nl.

Met vragen kun je bellen naar Elmer Sigterman, Manager Operations: 0348-558080. We kijken met belangstelling uit naar je reactie.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures