Stagiair financiële administratie

12/05/2022

Ben jij leergierig, heb je een beetje pit en lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij afdeling Financiële Administratie van de Lekkerkerker Group in Lopik? Dan hebben wij per september een mooi stageplaats beschikbaar!

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Wil je in een klein en gezellig team ervaring opdoen met diverse financiële administratieve en organisatorische werkzaamheden, dan maken we graag kennis met je. Onze afdeling bestaat uit 4 medewerkers. We zijn werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Group, een succesvol internationaal bedrijf in de zuivelindustrie. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. Wij zijn net verhuisd naar ons mooie nieuwe kantoorpand, waar voor jou een plekje vrij is.

Als stagiair draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Je:

  • Werkt mee aan het crediteurenproces. Je boekt facturen op de juiste manier en zorgt dat de facturen bij de juiste persoon terecht komen voor fiattering.
  • Werkt mee aan het debiteurenproces. Denk hierbij aan het versturen van herinneringen en aanmaningen. Je houdt de lijntjes kort en hebt contact met klanten in binnen- en buitenland.
  • Draagt bij aan maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen. Denk hierbij aan het maken van memoriaal boekingen en het opschonen van tussenrekeningen.
  • Werkt mee aan ad hoc werkzaamheden op onze afdeling. Geen dag is bij ons hetzelfde en flexibiliteit is een pre.

Wat breng je mee

We maken graag kennis met je als je:

  • een mbo-opleiding richting finance volgt
  • leergierig bent en graag samenwerkt in een klein team
  • nauwkeurig bent en goed overweg kan met Microsoft Office

Daarnaast zou het leuk zijn als je een beetje pit hebt en met ons meedenkt over hoe we dingen met elkaar beter kunnen doen.

Wat we je bieden

Je komt stagelopen bij een leuk internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om diverse administratieve en organiserende werkzaamheden op te pakken op een afdeling waar iedere dag weer anders is. De sfeer bij ons is informeel en gezellig. De lijnen zijn kort, je kunt bij iedereen binnenlopen. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze stageplek? Neem dan contact op met Michelle via 0348-558080. Wil je solliciteren? Stuur een mail naar vacature@lekkerkerker.nl of reageer via het sollicitatieformulier op onze website www.lekkerkerkergroep.nl.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Group bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven onder de naam Lekkerkerker Food en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Lekkerkerker Food is gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor met name productiewerkzaamheden van zo’n 65 medewerkers.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures