Operator

08/10/2019

Word jij onze nieuwe ervaren operator bij Lebo Kaas B.V. ?

Lebo Kaas B.V. is op zoek naar een ervaren operator!

Standplaats: Lopik, provincie Utrecht

Jouw functie als operator

Als Operator bij Lebo Kaas B.V. ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig realiseren van het productieprogramma van diverse soorten (room)kaas. Wat we produceren wisselt iedere dag, geen een dag is dus hetzelfde! Jij als Operator stelt de machines in, zodat zij gereed zijn voor de productie van die dag. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het proces en je stuurt bij wanneer je afwijkingen constateert. Het uitvoeren van lijncontroles en visuele controles is dan ook een belangrijke taak binnen de dagelijkse werkzaamheden. Volgens receptuur draag je zorg voor de juiste hoeveelheden en soorten ingrediënten voorafgaand aan de productie. Je onderzoekt de ingrediënten op de juiste waarden en kwaliteit en weegt deze af voordat de productie van start gaat. Tijdens de productie ben je verantwoordelijk voor de bediening van alle apparatuur en machines. Waar nodig verhelp je processtoringen en verricht je kleine inspecties of klein onderhoud. Indien de situatie dit vereist schakel je specialisten van de Technische dienst in en ondersteun je deze.

Wat breng jij mee

-MBO werk- en denkniveau.
-2-5 jaar ervaring.
-Accurate werkwijze.
-Inzicht in (verpakking)processen, technische apparatuur en kwaliteitssystemen.
-Het kunnen bedienen, instellen en regelen van de apparatuur.
-Flexibiliteit en handelingssnelheid.
-Signaleren en constateren van afwijkingen en/of onveilige en onhygiënische situaties en hierop anticiperen.
-Werken volgens en bewaken van een uniforme werkwijze.

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je wordt onderdeel van een succesvol internationaal familiebedrijf waar passie, samenwerken en plezier hebben in je werk hoog in het vaandel staan. Bij ons ben je verzekerd van een plek waarin jij het verschil kunt maken en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je komt terecht in een prettige en informele werksfeer met korte lijnen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je maakt optimaal gebruik van elkaars kennis en vaardigheden. Lebo Kaas valt onder de CAO kaaspakhuis. Salaris wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Bij Lebo Kaas wordt er een rooster gehanteerd waarbij je eens in de 4 weken op maandag vrij bent.

Over ons

Lebo Kaas is als enige in Nederland producent van roomkaas gemaakt van verse melk. Deze roomkaas wordt in allerlei soorten en maten gemaakt. De wens van de klant staat te allen tijde voorop en wij garanderen dan ook de beste kwaliteit! Lebo Kaas is een kleine organisatie van ongeveer 25 medewerkers en onderdeel van de Lekkerkerkergroep, hieronder vallen ook De Zuivelmakers, Kasi Food en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Lebo Kaas is altijd bezig met innovatie en het streven naar de hoogste kwaliteit, dit alles met duurzaamheid voorop.

Solliciteren of meer weten?

Is jouw interesse en enthousiasme gewekt voor de vacature of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling P&O via vacature@lekkerkerker.nl of bel naar 0348-558080. Wil jij meer over ons weten? Kijk dan op www.lebokaas.nl of op www.lekkerkerkergroep.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures