Operator food - parttime

02/09/2021

Ben je op zoek naar een uitdagende functie en vind je een goede work-life balance belangrijk?

Lekkerkerker Food zoekt een ervaren parttime operator die op zoek is naar een baan, waarbij er een goede balans is tussen werk en privé.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde operator die zich thuis voelt in een dynamische en veranderende omgeving. Hoe meer uitdagingen er op je pad komen, hoe meer jij tot je recht komt. Ben jij bereid flexibel te werken en ben je beschikbaar voor een werkweek van rond de 20 uur? Dan komen we graag met jou in contact!

Bij Kasi Food (onderdeel van Lekkerkerker Food) maken we kaasvullingen, bereidingen met kaas, zoals kaassaus, smeerkaas, zuivelaroma’s, roomkaas producten en vegan alternatieven voor kaas. Een dag van een operator is nooit hetzelfde. Als operator ben je in een 2-ploegendienst verantwoordelijk voor het realiseren van de productie, die dagelijks anders is. Je:

 • Zorgt dat het productieproces optimaal verloopt en stuurt bij als er afwijkingen zijn.
 • Controleert de ingestelde procesparameters en de machines.
 • Loopt verpakkingen na op gewicht, seal controle en THT.
 • Houdt het volautomatische reinigingsproces nauwlettend in de gaten en grijpt in bij afwijkingen.
 • Helpt waar nodig collega’s van andere afdelingen.
 • Werkt schoon, hygiënisch en veilig (maar dat spreekt voor jou voor zich).
 • Neemt deel aan verbeterprojecten/activiteiten en komt actief met verbetervoorstellen.

Wat breng je mee

Je bent een operator met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit. Je:

 • Hebt een MBO werk- en denkniveau en ervaring als operator in de food (grote pre voor zuivel/kaas).
 • Bent bij voorkeur in het bezit van Vapro A.
 • Hebt inzicht in kwaliteitsaspecten, kwaliteitssystemen en CCP’s.
 • Kunt er tegen om in een omgeving te werken met een wisselende temperatuur. Soms is het warm tijdens het reinigen en koud als je de koelcel inloopt. We werken tenslotte met voedsel!
 • Hebt een positieve instelling en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.

We werken in een 2-ploegendienst (tussen 6.00 en 24.00 uur). Als organisatie blijven we echter in ontwikkeling en een 3-ploegendienst zal in de toekomst mogelijk zijn.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je werkomgeving is prettig en informeel en de deur van collega’s staat open. We investeren in relevante trainingen binnen jouw vakgebied en bieden de mogelijkheid om door te groeien. Daarnaast ontvang je een jaarcontract en word je ingedeeld (afhankelijk van je ervaring) in de CAO Particulier Kaaspakhuis. Wanneer het bevalt aan beide kanten, wordt je contract omgezet naar onbepaalde tijd.
Salaris is afhankelijk van ervaring € 2.240,-- tot € 2.755,-- o.b.v. 36 uur per maand, excluslief de ploegentoeslag (tussen de 18%-22%). Kom je bij ons werken en doorloop je je proeftijd, dan ontvang je een eenmalige tekenbonus ter hoogte van jouw fulltime bruto maandsalaris (dit naar rato deeltijdfactor dienstverband).

Solliciteren of meer weten

Is dat alles? Natuurlijk niet! We kunnen je er nog veel meer over vertellen! Kijk op onze website www.lekkerkerkerfood.nl of onze corporate website www.lekkerkerkergroep.nl. Hier kun je een sollicitatieformulier invullen. Je kunt ook bellen naar de afdeling HR , 0348-559849. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures