Operator food

12/05/2022

Wil jij als Operator werken in een succesvol familiebedrijf? Hou je van een informele werksfeer, korte communicatielijnen en gepassioneerde collega’s? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!

Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, zelfstandig werkt en er wordt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling!

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen?

  • Je stelt de productielijnen in
  • Je zorgt dat het productieproces optimaal verloopt
  • Je controleert de kwaliteit
  • Je werkt schoon, hygiënisch en veilig (maar dat spreekt voor jou voor zich)
  • en je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen

Wat breng je mee?

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring als Operator in de food
  • VAPRO-diploma of je wilt deze graag behalen
  • Kennis van CCP’s en andere kwaliteitseisen
  • Je wilt werken in een 3-ploegendienst (06.00-14:00-22.00)

Wat bieden we je?

Je komt te werken bij een succesvol familiebedrijf waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. We bieden je een jaarcontract met aansluitend een vaste aanstelling bij goed functioneren. Het salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.100,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring, kennis en kwaliteiten. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante trainingen binnen jouw vakgebied.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal en innovatief familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de tweede generatie aan de leiding wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Group bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven in de zuivel onder de naam Lekkerkerker Food en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Er werken bij onze organisatie ruim 200 mensen. Continu verbeteren, eigenaarschap en plezier & samenwerking staan centraal bij de ontwikkeling van onze organisatie én medewerkers.

Op onze Kasi productielocatie worden van kaas diverse (smelt)kaasproducten met verschillende eigenschappen en verpakkingen geproduceerd. Denk hierbij aan smeerkaas, kaassaus en kaasvulling. Daarnaast zetten we stevig in op de ontwikkeling van plantaardige/vegan alternatieven voor kaas. Wij geloven in een wereld waar zuivel en plantaardig naast elkaar kan bestaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een transitie naar een meer plantaardig dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden!

Onze producten leveren we aan consumenten-, foodservice- en industriële markten.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie? Stuur een mailtje naar vacature@lekkerkerker.nl, bel naar de afdeling HR via 0348-558080 of stuur een app-je naar Herma Karssen: 06-13963746. Wil je solliciteren? Stuur een mail naar vacature@lekkerkerker.nl of reageer via het sollicitatieformulier op onze website www.lekkerkerkergroep.nl.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures