Meewerkstage Helpdesk & Systeembeheer

01/01/1970

Volg jij een IT-opleiding, ben jij leergierig, help jij graag anderen en lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij een internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie? Dan hebben wij per september een mooie stageplaats beschikbaar!

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Bij de Lekkerkerker Group krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen met het werk van een helpdeskmedewerker en systeembeheerder. Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden op de ICT-afdeling, die naast jou bestaat uit 1 persoon. De afdeling is dienstverlenend aan alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Group: twee productiebedrijven onder de naam Lekkerkerker Food en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Tijdens deze meewerkstage:

• Help je collega’s met ICT-vragen en -verzoeken via de telefoon en op kantoor
• Verricht je ondersteunende systeembeheer-werkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van antivirus en update monitoring
• Maak je de werkplekken in orde voor nieuwe medewerkers door onder andere nieuwe accounts aan te maken, software te installeren en hardware requirements vast te stellen.
• Denk je mee over verbeteringen in de ICT-omgeving van de Lekkerkerker Group.

Je mag bij ons ook meewerken aan projecten. Hierbij kun je denken aan:
• Het inrichten van de monitoring server omgeving (monitoringspunten opstellen, software inrichten, monitoring overzichtsdisplay maken)
• Het inventariseren van werkplekken en het verkorten van de doorlooptijd van nieuwe werkplekken (verbeterpunten opstellen, werkplekrealisatie automatiseren (software/script/image), software/technische gegevens inventariseren via een zelfgemaakt script, hardware inventariseren)

Wat breng je mee

Vanzelfsprekend volg je een mbo-opleiding op ICT-gebied, ben je bekend met Windows Server systemen en heb je (basis)kennis van netwerken. Omdat je veel bezig bent met het helpen van collega’s met ICT-gerelateerde vragen, is het fijn als je het leuk vindt om contact met anderen te hebben. Wij delen graag onze ICT-kennis met jou, dus natuurlijk zoeken we een leergierig, enthousiast persoon die er echt zin in heeft mee te draaien op de afdeling en zijn kennis te verdiepen.

Wat we je bieden

Je komt stagelopen bij een leuk internationaal familiebedrijf in Lopik, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om diverse ICT- werkzaamheden op te pakken op een afdeling waar iedere dag weer anders is. De sfeer op ons kantoor is informeel en gezellig. De lijnen zijn kort, je kunt bij iedereen binnenlopen. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze stageplek? Neem dan contact op met Joram via 0348-558080. Wil je solliciteren? Stuur een mail naar vacature@lekkerkerker.nl of reageer via het sollicitatieformulier op onze website www.lekkerkerkergroep.nl.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Group bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven onder de naam Lekkerkerker Food en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Lekkerkerker Food is gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor met name productiewerkzaamheden van zo’n 65 medewerkers.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures