Medior buyer

15/04/2021

Wil jij een mooie stap maken als je een (junior) inkoper bent die graag werkt bij een no-nonsense bedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie en die zichzelf verder wil ontwikkelen in het inkoop vak? Lekkerkerker Dairy & Food Equipment zoekt een medior buyer (technisch) op Mbo+/Hbo-niveau voor 40 uur.

Standplaats: provincie Utrecht

Wij reviseren, verkopen en installeren zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken. Dit doen we al bijna 25 jaar. We groeien nog steeds en werken met circa 80 mensen aan mooie projecten over de hele wereld.

De afdeling Inkoop & Magazijn bestaat uit een viertal medewerkers, waarvan twee inkopers. We zijn op zoek naar een inkoper met ervaring in de techniek, die samen met de tactisch inkoper zorgt dat de juiste onderdelen voor onze projecten slim worden ingekocht en op tijd aanwezig zijn.

Wat ga je doen

In deze functie heb je een afwisselend takenpakket. Je:
• Vraagt offertes aan en maakt prijsafspraken, afgestemd met de tactisch inkoper.
• Plaatst orders en bestellingen en houdt hierbij rekening met lever- en doorlooptijden en voorraadkosten.
• Bewaakt levertijden en zorgt dat je goed zicht hebt op het onderhanden werk.
• Speelt adequaat in op planningswijzigingen en eventuele foutieve leveringen of tekorten.
• Beoordeelt tekeningen van onderdelen op maakbaarheid en complexiteit en doet voorstellen voor interne fabricage of uitbesteding.
• Communiceert intern over levertijden en eventuele afwijkingen.
• Legt contacten en onderhoudt relaties met leveranciers.
• Zorgt dat de prijslijsten en het artikel- en leveranciersbestand actueel zijn.
• Voert dagelijks bestellingen en orderbevestigingen in.
• Neemt een deel van de centrale inkoop voor de Lekkerkerker Groep voor je rekening.
• Ondersteunt bij optimaal magazijnbeheer en het beheer van vrije voorraad onderdelen.
• Volgt ontwikkelingen in de markt, doet voorstellen voor alternatieve leveranciers en denkt mee over de verbetering van inkoopprocessen en de inrichting van systemen.

De afdeling Inkoop & Magazijn maakt onderdeel uit van Operations. Je wordt aangestuurd door de tactisch inkoper.

Wat breng je mee

Om van deze functie een succes te maken heb je:
• Enige ervaring als operationeel inkoper in een technische omgeving, bij voorkeur in de machinebouw.
• Een afgeronde Mbo/Hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, elektro- of procestechniek.
• Affiniteit met manufacturing engineering
• Een zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding en werk je gestructureerd en nauwkeurig.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol familiebedrijf met veel dynamiek en een fijne, informele werksfeer. Je salaris ligt tussen de € 2.600,- en € 3.100 bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je hebt 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om maximaal 13 dagen verlof te kopen en/of tijdvoor tijd te sparen. Onze flexibele werktijden worden in het medewerkersonderzoek hoog gewaardeerd. Je kunt tussen 7.00 en 9.00 uur starten en werkt fulltime (40 uur per week). Werk je maandag tot en met donderdag meer uren, dan kun je vrijdagmiddag eerder naar huis. Je kunt er ook voor kiezen om de week af te sluiten bij de vrijdagmiddag borrel.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep is sinds 40 jaar een succesvol internationaal en innovatief familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Groep bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven in de zuivel, Kasi Food en Lebo Kaas, en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen. Continu verbeteren, eigenaarschap en plezier & samenwerking staan centraal bij de ontwikkeling van onze organisatie én medewerkers.

Bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. bieden we complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Kijk op onze website www.lekkerkerkergroep.nl en vul het sollicitatieformulier in. Voor vragen kun je bellen met Gerrit van der Steldt, tactisch inkoper, 0348-558080. We kijken met belangstelling uit naar je reactie.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures