Logistiek Medewerker

10/12/2020

Op zoek naar een leuke functie als Logistiek Medewerker? Bekijk snel de vacature!

Je gaat aan het werk bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment en stapt in de wereld van zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete lijnen & fabrieken. We verkopen volledig gereviseerde A-merk machines die we 2e hands opkopen, maar verhandelen ook ‘as is’. Binnen de Lekkerkerker Groep maken we bij onze andere bedrijven daarnaast kaas- en zuivelproducten en roomkaas van verse melk.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Je bent bezig met laden en lossen, intern transport en het transport klaar maken van gebruikte zuivelmachines.

Circa 40% van je tijd ben je bezig met intern transport. Wij hebben diverse hallen, waar je machines en onderdelen verplaatst met een heftruck en bovenloopkraan. Je zorgt voor een correcte plaatsing van machines en onderdelen op de juiste locatie in de werkplaats of het magazijn.

Daarnaast ben je ongeveer 40% van de tijd aan het werk om de orders gereed te maken voor het transport (vast zetten op pallets / krimpfolie of stretchfolie er omheen / wegen). De overige 20% van je takenpakket bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens. Onze producten variëren van klein tot behoorlijk grote machines en dit vraagt veel handigheid en teamwerk, om goed en veilig te transporteren.

Als je het leuk vindt, kun je ook op pad met collega’s om demontage klussen uit te voeren in binnen- en buitenland. Dit varieert van een enkele machine tot een complete fabriek. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn: twee rechterhanden zijn genoeg. Je werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag. Wanneer je demontageklussen uitvoert kunnen je werktijden variëren en werk je soms ook in de weekenden.

Wat breng je mee

Ben je een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? We komen graag met je in contact indien je beschikt over:

  • Een heftruck / reachtruck certificaat (of bereid bent om deze te halen).
  • VCA basis (of bereid bent om deze te halen).
  • Hoogwerker certificaat (of bereid bent om deze te halen).
  • Bij voorkeur kennis van het Engels en/of Duits, zodanig dat je jezelf in het buitenland kunt redden is een pré.
  • Een no nonsens aanpak.
  • Een goede fysieke conditie, gezien de werkzaamheden.
  • Een goede werkmentaliteit, waarbij je bereid bent om zo nodig extra (over)uren te maken.

Wat we je bieden

Je salaris ligt tussen de € 2.100,- en € 2.300,- bruto per maand. We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je hebt 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om verlof te kopen en tijd te sparen. De werktijden zijn flexibel. Je werkt fulltime (40 uur per week).

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Kijk op onze website www.lekkerkerker.nl of onze corporate website www.lekkerkerkergroep.nl. Hier kun je een sollicitatieformulier invullen. Je kunt ook bellen of een appje sturen naar Wim de Bruijn, 06-27255727. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van de werkzaamheden! https://youtu.be/K2AuNF6j4IM

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures