Industrieel reiniger -straler

19/01/2022

Wij zoeken iemand die niet bang is om vies te worden en van aanpakken houdt!

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment zoekt een hands-on industrieel reiniger - straler.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Je gaat aan het werk bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment en stapt in de wereld van zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete lijnen & fabrieken. We verkopen wereldwijd volledig gereviseerde A-merk machines die we 2e hands opkopen, maar verhandelen ook ‘as is’. Binnen de Lekkerkerker Groep maken we bij onze andere bedrijven daarnaast kaas- en zuivelproducten en roomkaas van verse melk.

Wat ga je doen

Het is een functie waarin je zelfstandig werkt en van aanpakken moet houden. Je bent circa 70% van de tijd bezig met reinigen en 30% met stralen en werkplaatsondersteuning. Je:

 • Maakt de machines schoon die we verhandelen.
 • Zorgt dat de machines die zijn ingekocht schoon zijn voor het reviseren.
 • Maakt onderdelen schoon, voorafgaand aan het stralen.
 • Straalt onderdelen & componenten ten behoeve van de revisie.
 • Beitst lascomponenten.
 • Bent ondersteunend aan de werkplaatsen en hierbij breed inzetbaar voor onder andere demontage werkzaamheden en assistentie bij Fabriek Acceptatie Testen.

Wat breng je mee

Ben je een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? We komen graag met je in contact indien je beschikt over een:

 • Mbo-diploma niveau 2 (of hoger).
 • Bij voorkeur ervaring als industrieel reiniger - straler.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goede fysieke conditie, gezien de werkzaamheden.
 • Goede werkmentaliteit, waarbij je bereid bent om zo nodig extra (over)uren te maken.

Over ons bedrijf

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Wat we je bieden

Je salaris ligt rond de € 2100,- bruto per maand. We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je hebt 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om verlof te kopen en tijd te sparen. De werktijden zijn flexibel. Hierdoor kun je ervoor kiezen om vrijdag tot 14.00 uur te werken. Je werkt fulltime (40 uur per week).

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Kijk op onze website www.lekkerkerker.nl of onze corporate website www.lekkerkerkergroep.nl. Hier kun je een sollicitatieformulier invullen. Je kunt ook bellen naar de afdeling HR via 0348-559849. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures