Allround operator

28/06/2017

Wil je procesapparatuur bedienen en zorgen dat het productieproces op rolletjes loopt?

Kasi Food B.V. te Lopik zoekt een gemotiveerde en pro-actieve Allround operator.

Standplaats: provincie Utrecht

Wat ga je doen

Als Allround operator ga je gemotiveerd aan de slag met het bedienen van de procesapparatuur conform de geldende voorschriften. Je reinigt en desinfecteert de installaties, randapparatuur en omgeving. Je zorgt voor het lossen, opslaan en beheer van hulp-, grondstoffen en tanks. Je volgt het proces nauwkeurig en voert procescontroles uit d.m.v. monstername en analyse en indien noodzakelijk stuur je het proces bij.

Als operator ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van de productieplanning, het bevorderen van doorlooptijden, het opstellen van rapportages, het analyseren van de productie resultaten en een juiste ploegenoverdracht. Daarnaast verricht je onderhoud, verhelp je storingen, voert je inspecties uit en schakel je waar nodig specialisten van de Technische Dienst in. Je neemt actief deel aan het werkoverleg en levert een proactieve bijdrage aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen. Je doet verbetervoorstellen voor het optimaliseren van processen op kwalitatief- en kwantitatief niveau in het kader van continue verbeteren. Je streeft naar een uniforme werkwijze, past actuele kennis toe door processen en procedures hierop af te stemmen.

Wat breng je mee

We komen graag met je in contact indien je beschikt over:

  • Een MBO werk- en denkniveau.
  • Technisch inzicht.
  • Affiniteit met de voedingsindustrie en bij voorkeur food ervaring.
  • Een nauwkeurige werkhouding en alert kunt reageren op afwijkende situaties.
  • Een flexibele instelling en een proactieve werkhouding.
  • Een full time beschikbaarheid (40 uur).

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je kunt bij ons het verschil maken en werken aan ontwikkeling en innovatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je salaris is gebaseerd op de zwaarte van je functie en ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Bij veel functies zijn de werktijden flexibel in te delen.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep bestaat uit vier productiebedrijven, waarvan drie in de zuivel en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen.

Onze bedrijven in de zuivel, De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food, zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, diverse (smelt)kaasproducten en kruidenboter. De producten worden met veel passie en enthousiasme door ons team gemaakt en geleverd aan de consumentenmarkt, food-service en industriële markten in de Benelux en Duitsland. Hierbij wordt een duale strategie van private label en eigen merken gevolgd. Naast het reguliere assortiment worden er thematische producten geleverd, voor bijvoorbeeld feestdagen en seizoenen.

Door de brede kennis van zuiveltechniek en zuivelproducten binnen onze groep is er veel ruimte voor innovatie en productontwikkeling. De grootte van de onderneming, korte lijnen en een flexibele houding zorgen ervoor dat er snel keuzes worden gemaakt en op de vraag van de markt kan worden ingespeeld.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://kasifood.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures