Werken bij

De Lekkerkerker Group is een succesvol internationaal familiebedrijf midden in het Groene Hart. Ruim 40 jaar geleden gestart en nu een organisatie met meerdere productiebedrijven en circa 200 medewerkers. Van verse melk maken wij roomkaasproducten en diverse kaas- en zuivelproducten bij Lekkerkerker Food. Daarnaast demonteren, reviseren, verkopen en installeren wij wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop!

Teamleider Revisieprojecten

32-40 uur

Ben jij die technische people manager die de monteurs in de werkplaatsen efficiënt en met plezier laat (samen)werken? En weet jij als projectmanager revisieprojecten voor voedsel- en zuivelmachines goed te organiseren en te coördineren? Kies dan voor deze afwisselende baan bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment, waarbij je als Teamleider echt het verschil kunt maken. Niet alleen binnen het organisatieproces, maar zeker ook voor al je collega’s in de werkplaats.

Lees meer

Hoofd QC

32-40 uur

Samen met 4 QC medewerkers ben jij verantwoordelijk voor de controle van onze grondstoffen en eindproducten.

Lees meer

Service engineer

32-40 uur

Wil jij als field service engineer werken met uiteenlopende processing machines en -installaties? Ga jij (na een gedegen inwerktraject in onze eigen werkplaats) zorgen voor de inbedrijfstelling van onze machines op locatie en het verhelpen van storingen bij onze klanten? En vind je het leuk om regelmatig naar Frankrijk en Duitsland te reizen voor klussen? Dan lijkt het ons leuk jou beter te leren kennen!

Lees meer

Storings- en onderhoudsmonteur

40 uur

Spreekt afwisselend werk bij onze zuivelbedrijven aan apparatuur, machines en installaties je aan?

Lees meer

Werkvoorbereider Technische Dienst

32 - 40 uur

Lekkerkerker Food zoekt een ervaren werkvoorbereider die zorgt dat het machinepark en het team er goed bij staat!

Lees meer

Operator food

36 - 40 uur

Wil jij als Operator werken in een succesvol familiebedrijf? Hou je van een informele werksfeer, korte communicatielijnen en gepassioneerde collega’s? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!

Lees meer

Meewerkstage Helpdesk & Systeembeheer

Volg jij een IT-opleiding, ben jij leergierig, help jij graag anderen en lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij een internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie? Dan hebben wij per september een mooie stageplaats beschikbaar!

Lees meer

Technisch inspecteur machines

32-40 uur

Heb jij technisch inzicht en ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je onze tweedehands machines controleert en alle technische gegevens opneemt en verwerkt in ons systeem? Hou je van aanpakken en zet je zelf de machines in elkaar voordat je er foto's van maakt, zodat je een belangrijke rol hebt in het verkooptraject? Dan maken we graag kennis met jou.

Lees meer

Industrieel reiniger -straler

40 uur

Wij zoeken iemand die niet bang is om vies te worden en van aanpakken houdt!

Lees meer