Nieuws

Hier vind je het nieuws van de bedrijven binnen de Lekkerkerker Groep.

Informatie kerstevent

26/11/2018

Heb jij je ingeschreven voor het kerstevent? Aanstaande zaterdag is het zover. We zien je graag om 16uur bij het Dorpshuis XXL in Benschop! Lees meer informatie op extranet.

Lees meer

Jubileum Jamie

29/06/2018

Op 1 juli is Jamie 12 1/2 jaar in dienst.
Op maandag 2 juli is er taart in de kantine om dit te vieren en kan iedereen Jamie feliciteren.
Jamie, op naar nog vele mooie jaren!

Lees meer

Update pilotproject duurzaam melkveebedrijf in Bangladesh

15/02/2018

Tijdens het jubileumfeest in 2016 van directeur-eigenaar Kees Lekkerkerker zamelden we met de Lekkerkerker Groep 11.000 Euro in voor Solidaridad. Dit bedrag werd geïnvesteerd in de ontwikkeling van een professioneel dier- en milieuvriendelijk melkveebedrijf in Bangladesh, waarin de melkproductie van meerdere kleine boeren wordt samengevoegd. Tijd voor een update van Solidaridad over dit project!

Lees meer

Kaasthee?! Dé nieuwe sensatie! Lebo lanceert het als eerste in Nederland

05/01/2018

Amsterdam & Lopik, 5 januari 2018 - Lebo Kaas zet kaasthee ofwel Cheese Tea in Nederland op de kaart. In Azië is dit al een aantal jaren een enorme hit. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar Amerika en Europa. En tijdens de Horecava is deze smaaksensatie dus ook te proeven in Nederland. IJsthee met een romige laag verse roomkaas met zoete en zoute smaaktonen, ook zo benieuwd hoe dit smaakt?!

Lees meer

Lekkerkerker Groep investeert in duurzaam melkveebedrijf in Bangladesh

04/10/2017

Tijdens het jubileumfeest van directeur-eigenaar Kees Lekkerkerker zamelden we met de Lekkerkerker Groep 11.000 euro in voor Solidaridad. Dit bedrag gaat naar de ontwikkeling van een professioneel dier- en milieuvriendelijk melkveebedrijf in Bangladesh, waarin de melkproductie van meerdere kleine boeren wordt samengevoegd.

Lees meer

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment groot succes!

21/06/2017

De Open Dag van Lekkerkerker Dairy & Food Equipment afgelopen zaterdag was een groot succes! Mede dankzij de goede organisatie van industrieterrein De Copen waren er op 17 juli heel veel bezoekers. Zij hebben tijdens de rondleiding door de fabriek (5.000 m2) allemaal kunnen zien hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen. Maar ook de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers geproeft. We hebben veel positieve reacties ontvangen en willen iedereen bedanken voor hun komst. Wellicht tot volgend jaar!

Lees meer

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment

19/05/2017

Op 17 juni 2017 organiseren we een open dag bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Van 10:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom op Handelsweg 2 in Lopik. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Krijg een rondleiding door de fabriek (5.000 m2) waar dagelijks ruim 50 man personeel aan het werk is. Wij leggen uit hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen
  • Maak kennis met het bedrijf, ons personeel en de verschillende functies die er zijn
  • Proef de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers, onze zusterbedrijven
    En nog veel meer!

Iedereen is welkom en voor de kinderen is er een speelpaleis. Wij zien u graag de 17e!

Op deze dag zijn er nog meer bedrijven geopend op industrieterrein De Copen, meer informatie daarover is te vinden op deze website: decopen.nl

Lees meer

De Zuivelmakers lanceert Mr. Spork’s yoghurt

22/06/2016

De Zuivelmakers en Fruity Pack hebben gezamenlijk een nieuw concept ontwikkeld; Mr. Spork’s yoghurt. Hiermee introduceren we een uniek vers concept gebaseerd op de combinatie van yoghurt van Duurzame Weidemelk, vers fruit en een extra topping. Binnenkort te koop in diverse supermarkten!

Lees meer