Verkoop Zuivelmakers Yoghurttap concept aan Boermarke

18-11-2020

Per 1 december draagt De Zuivelmakers het concept ultraverse yoghurt uit de yoghurttap over aan Boermarke desserts in Enschede. Van dit bewezen concept staan inmiddels honderden yoghurttaps verspreid op verschillende plekken in Nederland, bijvoorbeeld in de horeca, catering, retail en bij tankstations.

De Zuivelmakers heeft in 2019 al een deel van haar activiteiten, waaronder de productie, overgedaan aan Boermarke B.V. Het concept van ultraverse yoghurt uit een yoghurttap is toen niet meegegaan, omdat we hier als bedrijf nog zeer veel potentie in zagen. Deze potentie is in onze optiek onverminderd, echter de situatie rondom Covid stagneert wel de ontwikkeling. Tevens hebben we door onze keuze vorig jaar meer focus aangebracht op onze kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis en deze strategische keuze willen we nog meer kracht bij zetten door hier voor 100% op in te zetten.

Boermarke B.V. is een bedrijf met veel ervaring op gebied van yoghurt en desserts (o.a. plantaardig) binnen de foodservice en retail. Zij maken reeds de huidige recepturen en wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij het concept verder kunnen laten groeien samen met de ondernemers.

Back to news