News

On this page you can find news from and related to companies within the Lekkerkerker Groep.

Yoghurttaps geplaatst bij Libra revalidatiecentrum

12/11/2018

Libra revalidatie biedt op hun locaties in Eindhoven en Tilburg nu ook Vers getapte yoghurt aan. Dankzij De Zuivelmakers Yoghurttap kunnen bezoekers en patiënten genieten van een beker heerlijke yoghurt.

Read more

Dorota Matuszewska 5 jaar in dienst

01/11/2018

Dorota Matuszewska 5 jaar in dienst!
Op donderdag 1 november is Dorota 5 jaar bij ons in dienst.
Dorota, van harte gefeliciteerd!

Read more

Jubileum Jamie

29/06/2018

Op 1 juli is Jamie 12 1/2 jaar in dienst.
Op maandag 2 juli is er taart in de kantine om dit te vieren en kan iedereen Jamie feliciteren.
Jamie, op naar nog vele mooie jaren!

Read more

Update pilotproject duurzaam melkveebedrijf in Bangladesh

15/02/2018

Tijdens het jubileumfeest in 2016 van directeur-eigenaar Kees Lekkerkerker zamelden we met de Lekkerkerker Groep 11.000 Euro in voor Solidaridad. Dit bedrag werd geïnvesteerd in de ontwikkeling van een professioneel dier- en milieuvriendelijk melkveebedrijf in Bangladesh, waarin de melkproductie van meerdere kleine boeren wordt samengevoegd. Tijd voor een update van Solidaridad over dit project!

Read more

Kaasthee?! Dé nieuwe sensatie! Lebo lanceert het als eerste in Nederland

05/01/2018

Amsterdam & Lopik, 5 januari 2018 - Lebo Kaas zet kaasthee ofwel Cheese Tea in Nederland op de kaart. In Azië is dit al een aantal jaren een enorme hit. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar Amerika en Europa. En tijdens de Horecava is deze smaaksensatie dus ook te proeven in Nederland. IJsthee met een romige laag verse roomkaas met zoete en zoute smaaktonen, ook zo benieuwd hoe dit smaakt?!

Read more

Lekkerkerker Groep invests in sustainable farm in Bangladesh

20/10/2017

During the anniversary celebration of owner-director Kees Lekkerkerker last year, we have collected 11.000 euros for Solidaridad. The amount will go towards developing a professional animal and environment-friendly dairy farm in Bangladesh, where the milk production of several small farmers will be combined.

Read more

Lekkerkerker Groep investeert in duurzaam melkveebedrijf in Bangladesh

04/10/2017

Tijdens het jubileumfeest van directeur-eigenaar Kees Lekkerkerker zamelden we met de Lekkerkerker Groep 11.000 euro in voor Solidaridad. Dit bedrag gaat naar de ontwikkeling van een professioneel dier- en milieuvriendelijk melkveebedrijf in Bangladesh, waarin de melkproductie van meerdere kleine boeren wordt samengevoegd.

Read more

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment groot succes!

21/06/2017

De Open Dag van Lekkerkerker Dairy & Food Equipment afgelopen zaterdag was een groot succes! Mede dankzij de goede organisatie van industrieterrein De Copen waren er op 17 juli heel veel bezoekers. Zij hebben tijdens de rondleiding door de fabriek (5.000 m2) allemaal kunnen zien hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen. Maar ook de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers geproeft. We hebben veel positieve reacties ontvangen en willen iedereen bedanken voor hun komst. Wellicht tot volgend jaar!

Read more

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment

19/05/2017

Op 17 juni 2017 organiseren we een open dag bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Van 10:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom op Handelsweg 2 in Lopik. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Krijg een rondleiding door de fabriek (5.000 m2) waar dagelijks ruim 50 man personeel aan het werk is. Wij leggen uit hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen
  • Maak kennis met het bedrijf, ons personeel en de verschillende functies die er zijn
  • Proef de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers, onze zusterbedrijven
    En nog veel meer!

Iedereen is welkom en voor de kinderen is er een speelpaleis. Wij zien u graag de 17e!

Op deze dag zijn er nog meer bedrijven geopend op industrieterrein De Copen, meer informatie daarover is te vinden op deze website: decopen.nl

Read more

De Zuivelmakers launches Mr. Spork’s Yoghurt

22/06/2016

Together, De Zuivelmakers and Fruity Pack have developed a new concept: Mr. Spork’s Yoghurt. This is a fresh and unique concept based on the combination of sustainable yoghurt, fresh fruit and an extra topping. Available in many supermarkets very soon!

Read more